Grå, med hvitt bryst hannkatt var savnet i Tønsberg

Annonse-ID: 82586 | Område: Solvang i Tønsberg | Var savnet: 01.04.2019 | Oppdatert: 11.04.2019 13:46
Del

Navn
Pusen/gutten/vennen (oscar)
Var savnet
01.04.2019
Område
Solvang i Tønsberg (Tønsberg)
Adresse
Saxilds Gate 18, 3117 TØNSBERG
Rase
Katt, Ukjent Katterase
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Grå, med hvitt bryst

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Hvitt brystparti og hvite poter. Har en del "hakk" i ørene etter slosskamper. En stor Pus, veier/veide 5,4kg da han forsvant. Mangler hjørnetann og tenner på høyre nedre kjeve. Prater/advarer veldig lite med halen. Tillitsfull og menneskekjær. Glad i kos og glad i mat. Har en liten cyste på låret som vi jevnlig må tømme (den sitter for nær kneet til at det er lurt å operere den bort sa veterinær). Han er ca.er7-8år gammel. Kommer hvis man klapper på fanget etc.

Historie

Han dro ut ca. klokken 15 mandag. Kom ikke hjem igjen. Vi savner Pus veldig og BER OM AT ALLE SJEKKER BODER OG GARASJER Etc. i tilfelle han har blitt låst inne der. FINNERLØNN 1000 KRONER!

Enden på visa

Etter lapper i postkasser ble jeg ringt opp av en dame som trodde hun hadde sett ham. Jeg syklet umiddelbart bort til området og begynte å rope på pus der og fortsatte etterhvert å rope i omveier på vei hjemmover. Mens jeg parkerte sykkel og kom i prat med huseier så hun ham komme luskende. Vi tror han begynner å bli litt dement, virket forvirret og langsom da han kom hjem. Han er en gammel katt. Nå skal jeg ringe damen som tipset meg og takke meget!! ❤❤❤

Kartposisjon


Del