Viltfarget (rødbrun) hannkatt var savnet i Oslo

Annonse-ID: 83207 | Område: Pilestredet Park | Var savnet: 27.04.2019 | Oppdatert: 28.04.2019 12:04
Del

Navn
Laffe
Var savnet
27.04.2019
Område
Pilestredet Park (Oslo)
Adresse
Pilestredet Park 4, 0176 OSLO
Rase
Katt, Somali
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, annet
Farge
Viltfarget (rødbrun)

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Viltfarget somali, men ikke veldig langhåret til å være somali. Rødbrun i pelsen, med litt lysere farge på magen og brunsort markering over baksiden av ryggen. Pelsdotter under beina. Da han forsvant hadde han på seg et blått halsbånd med navn og telefonnummer, men dette er et kveldningssikkert halsbånd så det kan hende det har falt av. Veldig nysgjerrig og sosial katt, så så fremt han er inne et sted vil han nærme seg mennesker. Lyder sånn halvveis (som en katt) navnet sitt Laffe.

Historie

Hovedsakelig innepus som får lov til å hoppe ut vinduet i første etasje i bakgården. Fikk gå ut sent på ettermiddagen lørdag 27. april, og har ikke kommet hjem igjen. Har aldri før vært borte mer enn rundt 2 timer av gangen. Savnet fra Pilestredet Park 4 (øverst i hjørnet av PP) men har tidliegre vandret litt rundt ned i selve parken med fontena og i området opp mot steintrappa og gangveien opp mot coop prix.

Enden på visa

Etter en del leting fant vi han igjen inne i et verkrøyskur tilhørende en barnehage i nabolaget. Fikk ham også ut etter litt mikking.

Kartposisjon


Del