Sort og hvit hunnkatt var savnet i Os

Annonse-ID: 83583 | Område: Nordstølen | Var savnet: 08.05.2019 | Oppdatert: 19.05.2019 10:37
Del

Navn
Molly
Var savnet
08.05.2019
Område
Nordstølen (Os)
Adresse
Nordstølen 45, 5217 HAGAVIK
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Sort og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Kjennetegn: Hvit haletupp | Myk på hodet | Mjauer når hun hilser | Dyktig jeger | Slank og fin i pelsen

Molly er vår kjære adopterte pusekatt som kom til oss januar 2019. Hun ble deretter holdt inne i 3 måneder for å vende seg til familien og området vi bor i. Fra første dagen hun fikk lukten av 'utelivet' har hun elsket å være ute.

Hun viste seg raskt å være en dyktig jeger og kom ofte hjem med både 1 og 2 mus. Etterhvert ville hun være mye og lenge ute, og kom hjem når hun var sulten, kosesjuk eller trøtt. Men det lengste hun var borte fra oss var 2 netter. Nå har hun vært borte i snart en uke (fra 8. mai), og vi begynner å bli bekymret.

Kan dere som bor i og rundt Nordstølen, Ravneberghaugen og Skeisstøa ta en ekstra titt rundt dere og gi oss en lyd om du skulle få et glimt av henne?

Vi er evig takknemlig for hjelpen.

Historie

Molly elsker utelivet og er den dyktigste jeger jeg vet om. Men nå har hun ikke kommet hjem på 6 dager og vi begynner å bli bekymret.
Hun elsker å oppholde seg i skogen rundt Ravneberghaugen, men vi er redd hun er gått på lang vandring og ikke finner veien hjem. Kan du hjelpe med å finne henne?

Enden på visa

Molly kom tilbake igjen morgenen 19. mai - dagen etter vi hadde hengt ut lapper hvor vi ba alle naboer om å sjekke garasje og boder. Hun var veldig tynn men veldig glad for å se oss, og vi henne. Vi er utrolig takknemlig for at hun er hjemme igjen. Det ble en del gledestårer.

Kartposisjon


Del