Hvit og grå hunnkatt var savnet i Skedsmo

Annonse-ID: 84793 | Område: Farseggen, Leirsund | Var savnet: 28.06.2019 | Oppdatert: 03.07.2019 05:33
Del

Navn
Zienna
Var savnet
28.06.2019
Område
Farseggen, Leirsund (Skedsmo)
Adresse
Idrettsveien 60, 1914 YTRE ENEBAKK
Rase
Katt, Neva Masquerade/ Sibir katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Hvit og grå

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Zienna er av rasen Neva Masquerade/ Sibir katt. Hun er hvit, med grå labber, grå hale, grå ører og er litt grå i ansiktet. Hun har en M i pannen som er karakteristisk for rasen. Klare blå øyne. Hun er veldig symmetrisk i ansiktet. Hun er svært sosial, glad i mat og kommer gjerne hvis man klirrer i matskålen, og har tykk, fin, lang og myk pels. Litt mørkere pels bakerst på ryggen. Hun lyder navnet sitt og «prater» tilbake når man prater med henne. Hun liker å gjemme seg under terrasser og sniker seg gjerne inn i boder og garasjer hvis hun får mulighet. Hun er svært snill og glad i mennesker.

Historie

Zienna rømte fra kattepasser i Leirsund torsdag kveld. Vi bor i Ytre Enebakk og er på ferie i Thailand og fikk beskjed i dag, søndag. Hun er svært sosial, høyt elsket, og er ikke vant til å være alene. Hun har et rosa halsbånd som det står telefonnr mitt på og et grønt flått-halsbånd på seg (begge disse kan være falt av, da de løsner om hun sitter fast i noe), og hun er chippet. Vær så snill å si fra hvis noen ser en hvit rasekatt med grå hale og grå labber, og klare blå øyne!!

Enden på visa

Zienna er funnet på en gård i nærheten av der hun forsvant! Tusen takk til alle som har bidratt, delt, og til dere som fant henne! ♥️🙏🏼

Kartposisjon


Del