Svart med hvitt katt funnet i Ullensaker

Annonse-ID: 85139 | Område: Algarheimsvegen | Funnet: 11.07.2019 | Oppdatert: 12.07.2019 11:36

Funnet
11.07.2019
Område
Algarheimsvegen (Ullensaker)
Adresse
2150 ÅRNES
Rase
Katt, Huskatt
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart med hvitt

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Veldig "klassisk" katt svart med en del hvitt på seg. Korthåret, men ikke glatthår. Det svarte var faktisk litt brunaktig noen steder når jeg nærmere. (litt sånn solbleket, når solstrålene traff riktig)
Det lille jeg rakk å se av den, så syns jeg den så litt innsunket ut i buken. Mulig sult, men kan også ha vært alderdom (om hunnkatt nettopp født?) Magefølelsen min sa hannkatt (ikke veldig liten) Men det kan jeg selvsagt ikke vite...

Historie

Kun observert! Jeg har ikke katten, og var forbipasserende.

Langs veien etter bebyggelsen (hvor det stort sett bare er skog) Pjusk svart og hvit katt på min høyre side når jeg kom fra Jessheim.

Ettersom det var relativt langt til nærmeste hus, og magefølelsen min sa meg at denne ikke var ute på rusletur (litt mager) ble jeg bekymret for at den var dumpet/gått seg vill. Så jeg stoppet bilen å gikk ut for å lokke den til meg. (få sjekket chip)
Dessverre syns den det var skummelt, og travet inn i skogen som er ganske tett der. Jeg mistet den av syne. Skogen strekker langt akkurat der (du ser hvor stor skogen er når du kommer fra Jessheim), men en hannkatt kan jo streife...?

Jeg klarer ikke helt å slutte å tenke på den. Så savner du en svart og hvit katt og du bor rundt Algarheim? Så ta turen bortover veien der å lokk litt i skogholtet?
Har forsøkt å sette markøren i karte her så nøyaktig jeg kunne.

Selv bor jeg flere mil unna og skal uansett ikke den rettingen før om en mnd. igjen.

Kartposisjon