Hvit og oransje hunnkatt var savnet i Bergen

Annonse-ID: 85216 | Område: Meiseveien/Landås | Var savnet: 09.07.2019 | Oppdatert: 02.09.2019 19:51
Del

Navn
Zoe (do)
Var savnet
09.07.2019
Område
Meiseveien/Landås (Bergen)
Adresse
Meiseveien 13, 5097 BERGEN
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Hvit og oransje

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Zoe har lang og myk/fluffy pels. Hun er hvit med oransje (store) flekker og oransje hale. Hun reagerer på navnet sitt. Hun er hvit på brystet og har flere oransje partier i ansiktet, samt en noe mørkere flekk ved siden av nesen.
Hun er tatovert med «ID» i det ene øret, men det syns ikke så godt på avstand fordi hun har hvit pels i ørene også. Hun er chippet, sterilisert og vaksinert.
Hun er registrert med navnet «Do-a-deer, a female deer» fra Dyrebeskyttelsen.

Historie

Zoe (3 år gammel innekatt) kom seg dessverre ut en dag. Hun har ikke vært ute siden jeg fikk henne for over ett år siden, og er nok ganske var for lyder, mennesker osv. Jeg gjetter at hun enten gjemmer seg i nærområdet, eller at hun har blitt skremt av noe og løpt vekk. Hun har sittet mye på balkongen og tittet på området rundt seg det siste året, så jeg regner med hun er forholdsvis kjent like utenfor blokken - og håper hun holder seg i nærheten..

Enden på visa

Zoe ble funnet av en hyggelig person som hadde sett henne i nabolaget sitt i noen uker. Han hadde tilfeldigvis chipleser hjemme og fant kontaktinformasjonen min der! Utrolig flott!

Kartposisjon


Del