Grå og hvit hannkatt var savnet i Oslo

Annonse-ID: 86960 | Område: Carl Berner/Rosenhoff | Var savnet: 29.08.2019 | Oppdatert: 09.09.2019 23:31
Del

Navn
Sofus
Var savnet
29.08.2019
Område
Carl Berner/Rosenhoff (Oslo)
Adresse
Tromsøgata 22 B, 0565 OSLO
Rase
Katt, Maine Coon
Kjønn
Hann
Pels
Lang, tofarget
Farge
Grå og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Sofus er 10 mnd, men stor for alderen, omtrent 5,5 kg. Han har masse pels og stor «krage» rundt halsen, store labber og lang, tykk hale. Store, spisse, «gaupeaktige» ører. Litt brunskimmer i ansikt og på labber. Sorte tegninger i panna.

Han har på seg en blå sele, men den er vanskelig å se under all pelsen.

Sofus er normalt veldig menneskekjær og tillitsfull, men er nok utrygg nå som han har vært alene på et ukjent område i flere dager. Han lyder navnet sitt, så vi blir veldig glad om noen prøver å lokke ham til seg.

Historie

Da vi gikk av trikken på vei til dyrlegen, greide Sofus å komme seg ut av buret. Han fikk panikk av all trafikken og løp avgårde. Vi løp etter og så ham sist ved REMA 1000 Rosenhoff.

Oppdatering 04.09.2019:
Sofus har nå vært borte en uke. Han bor på Rodeløkka, så vi er usikre på om han fremdeles holder til der vi mistet han, om han har beveget seg videre oppover eller har prøvd å gå hjemover mot Rodeløkka.

Enden på visa

Sofus ble funnet i kveld av en familie på Hasle Hageby, som ringte oss. Vært borte i 1 uke og 4 dager. Liten guttepus på 10 mnd, så hadde mistet litt håpet. Men folk har vært usannsynlig hjelpsomme, vi er så imponert! Takk til alle!!

Kartposisjon


Del