Fawn hunnkatt var savnet i Oslo

Annonse-ID: 87188 | Område: Torshov | Var savnet: 07.09.2019 | Oppdatert: 09.09.2019 12:25
Del

Navn
Ingrid
Var savnet
07.09.2019
Område
Torshov (Oslo)
Adresse
Hegermanns Gate 2 A, 0478 OSLO
Rase
Katt, Abyssiner
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, annet
Farge
Fawn

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Ingrid er en vakker eldre katt med gule øyne og tydelig tatovering i øret som indikerer chipmerking. Hun er sterilisert og litt robust til rasen å være. Vennlig mot fremmede men ikke like naivt tillitsfull som da hun var ung. Hun er ikke utevant og kan være skeptisk på grunn av dette. Jeg håper at hun holder seg nær hjemmet sitt men ikke tør komme frem ennå - og at hun for all del holder seg unna biltrafikk.

Historie

Katten greide å klemme seg ut et vindu som sto halvveis åpent. Min andre katt er utevant og pleier å passe på Ingrid når hun er ute en veldig sjelden gang, men nå må noe ha skremt henne vekk fra ham, og hun blir lett desorientert. Jeg har lett etter henne flere ganger i natt og i dag tidlig sammen med min andre katt, men ser henne ingen steder.

Enden på visa

Etter to dager med intens leting og lokking kom hun hjemover av seg selv da hun var kvitt den verste skrekken. Moralen er: Alle mine fremtidige katter SKAL gjennom skikkelig utetrening så de vet hvor de bor, hvor reviret grenser, og de oppholder seg der de føler seg trygge, og aksepterer halsbånd og vest.

Kartposisjon


Del