Rød/ beige hannkatt var savnet i Fjell

Annonse-ID: 87348 | Område: Vestsidevegen 589 | Var savnet: 13.09.2019 | Oppdatert: 23.09.2019 14:49
Del

Navn
Lilly
Var savnet
13.09.2019
Område
Vestsidevegen 589 (Fjell)
Adresse
Vestsidevegen 589, 5363 ÅGOTNES
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Rød/ beige

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Lilly er en rød/ beige katt (lys i pelsen). Han har brune øyne. Han elsker å leke med kvister/ greiner. Han har vokst fort og er aktiv og kan derfor virke tynn. Men han spiser godt.

Historie

Dette skjedde fredag 13.09.19. Lilly var ikke inne i huset da vi kom hjem ca 18.10. Han er 15 mnd, litt skeptisk mot fremmede mennesker. Han er en leken kattunge. Han og søsteren hadde da vært alene siden 10:00. Han ble sist sett av matfar ca 09:30/10:00. Han pleier å holde seg inne når vi ikke er hjemme selvom han har mulighet til å gå ut. Men ikke denne gang. Han ble observert ca 16:30/17:00 av en nabo rett over veien hvor vi bor. Hun kjørte forbi med bil. Hun så han reiste seg opp og løp innover på ett område som kan, på en måte, kalles utmark. Vi ropte på han når vi oppdaget han ikke var hjemme. Ingen reaksjon. Kokte fisk som pleier å hjelpe, ingen reaksjon. Klokken tikket og gikk. Ble mer og mer engstelig. Gikk ut og ropte på han. Hadde med kattegodt og lommelykt for å se bedre. Ingenting. Gjorde dette også senere, nattestid. Gikk ut og så tidlig morgenen etter, har også gått til naboer og spurt om de har sett han, og de sjekket garasje og uterom. De fleste visste hvilken katt det var snakk om, og fikk tlfnr mitt og hvor vi bor. Var ute flere ganger i går kveld og i natt. Og pluss i morges. Skal ut og gå mange ganger til i løpet av dagen. Må si vi har været i mot oss. Det har stormet og regnet ute. I natt lynte og tordnet og haglet det. Vi er ganske engstelig for hva som gjør at han ikke er kommet hjem. Han har ikke halsbånd på seg, så han kan ikke ha hengt seg fast noen steder.

Enden på visa

Lilly ble påkjørt samme dag som vi meldte han savnet. En sjåførlærer så han lå i veien, tok han med seg, og begravde han på Glattkøringsbanen på Ågotnes sitt område.

Fikk sms i dag, over en uke siden, om hva som hadde skjedd.

Vi har nå hentet han, begravd han hjemme der han hører hjemme.

Kartposisjon


Del