Sort,beige og brun, hunnkatt savnet i Sandefjord

Annonse-ID: 88320 | Område: Kjellbergveien | Savnet: 19.10.2019 | Oppdatert: 15.12.2019 01:06
Anita Jørgensen +4747237142

Navn
Arya
Savnet
19.10.2019
Område
Kjellbergveien (Sandefjord)
Adresse
Kjellbergveien 52, 3213 SANDEFJORD
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tricolour
Farge
Sort,beige og brun,

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Trefargete hunnkatt som er veldig kjælen og lavmælt. Kan være pratsom. Elsker pledd og myke stoffer, er nysgjerrig og vil stadig utforske.

Historie

Oppdatering: Pusen vår, Arya, er fortsatt savnet per 15.desember. Det viser seg at chippen som skulle være omregistrert på oss, fortsatt står på forrige eier. Vi har kontakt med forrige eier, da noen hadde ringt for å si at de hadde pusen og hadde lest av chippen. Problemet er at de ikke oppga navn eller telefon nummer, men presenterte seg kun som dyrebeskyttelsen. Ingen av dyrebeskyttelsene i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Vestfold kjenner til dette. Det gjør heller ikke Dyrevenn Sandefjord eller noen av dyrlegene i Sandefjord. Hvis noen skulle kjenne til dette, så ta kontakt!
Pusen skulle ut på en liten luftetur før natta og har ikke sett henne etterpå. Pleier å være veldig hjemmekjær og ikke så veldig lenge ute av gangen. Men hun hadde seg en tur på vift for et år siden, hvor hun kom voldsomt tynn tilbake etter en hel måned borte. Håper at hun ikke har blitt innelåst i garasje eller lignende....hun er forøvrig chippet.

Kartposisjon


Anita Jørgensen +4747237142