Svart, gråbrun, hvit hannkatt var savnet i Bergen

Annonse-ID: 89147 | Område: Smørsbroen, Markeveien | Var savnet: 12.12.2019 | Oppdatert: 03.02.2020 12:52
Del

Navn
Geir tøger
Var savnet
12.12.2019
Område
Smørsbroen, Markeveien (Bergen)
Adresse
5012 BERGEN
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tigerstripet
Farge
Svart, gråbrun, hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Han er stripet i pelsen, svart, gråbrun og hvit. Kan se ganske mørk ut i pelsen på avstand. Har hvitt parti fra haken og ned på brystet, hvite "sokker" på alle potene, er lys rundt snuten og hvit rundt øyene. Han er ca 6 år gammel, forsiktig og redd for nye steder og høye lyder.

Historie

Han ble passet i sentrum, bor til vanlig i et roligere strøk. Han er vant til å være ute, men ikke midt i byen, og kjenner ikke området. Han kom seg ut da ytterdøren ikke var gått i lås. Han slapp sannsynligvis ut av bygget og rett ut på Smørsbroen et sted mellom kl. 06 og 08 den 12.12.19.

Enden på visa

Geir kom til rette 03.02.20. Noen vennlige sjeler hadde sett ham i området og merket at han var veldig sulten, og tok han inn til seg. De sjekket på nett og fant annonsen vår, og la merke til plakat vi hadde hengt opp på nærbutikken. Vi ble oppringt og fikk hentet Geir og tatt ham med til dyrlege, der han i skrivende stund gjennomgår en grundig helsesjekk. Vi er utrolig takknemlige for at han er funnet, og for de snille menneskene som tok seg av ham.

Kartposisjon


Del