Grå tricolor hunnkatt var savnet i Larvik

Annonse-ID: 89386 | Område: Løveåsen 113 | Var savnet: 24.12.2019 | Oppdatert: 30.12.2019 01:02
Del

Navn
Deedee
Var savnet
24.12.2019
Område
Løveåsen 113 (Larvik)
Adresse
Løveåasen 113, 3280 TJODALYNG
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, tricolour
Farge
Grå tricolor

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Deedee er en 8 år gammel hunnkatt, men hun kan se litt ut som en veldig ung pusejente. Hun er sterilisert, chippet og har tatovering i øret. Hun er en grå tricolor med hvite og beige spotter.

Kommer når man roper deedee og pus, men kan være litt sær med fremmede.

Hun er en skjenerelt tillitsfull, men selfølgelig litt skeptisk pusekatt. Hun har vokst opp med hunder så hun er kanskje litt for tøff for ditt eget beste da hun er en del av gjengen her, men hun er veldig snill. Prøver som regel å bli venn med alle kattene i nabolaget, med mindre det er en som er veldig sær. Holder seg som regel nær hjemmet da det virker som at hun er redd de særeste kattene i nabolaget. Kommer alltid når jeg roper på henne, og hvis hun ikke kommer med en gang tar det aldri lang tid før hun dukker opp. Så blir veldig bekymret nå når jeg ikke finner henne.

Historie

Denne julen som virket så perfekt, har blitt forstyrret av en bortkommen katt ! 😿 Deedee forsvant fra Løveåsen (Tjølling/Larvik) 24.12.19, hun gikk ut rundt 18 tiden og kom ikke tilbake som vanelig.

Er redd hun har blitt skremt av nabohunden som stakk av 3-4 ganger i løpet av jule kvelden eller at hun har sneket seg inn i en garasje/bod og blitt stengt inne av noen som har reist bort nå i jula, eller at hun faktisk har klart å snike seg inn i en bil uten å bli oppdaget i tide og blitt med på reisen til noen.

Sist hun var borte var i 2015 og da hadde hun kommet seg fra Løveåsen til Langestrand, og det tok 9 dager før hun ble tatt inn av en snill dame som tok henne med til dyrlegen sånn at jeg fikk hente henne hjem.

Vet ikke lenger hvor jeg skal lete da jeg har gått rundt i hele nabolaget og ropt på henne uten å se eller høre noe 😓 Hun pleier alltid komme når jeg roper, å hvis hun ikke kommer med en gang tar det aldri lang tid før hun dukker opp. Og hun pleier alltid å komme inn etter 2-3 timer max. Så dette er veldig ulikt henne.

Hun har vært tidligere innekatt da vi bodde i byen for mange år tilbake, så er litt redd hun ikke er like flink som andre katter til å finne veien hjem når hun først roter seg bort 😿

Alle tips tas i mot med åpne armer, da jeg bare vil ha henne hjem igjen.

Dusør utloves på 500 kr til den som kommer med info som fører til at Deedee kommer trygt hjem igjen 🙏🏻

Enden på visa

Fant selfølgelig pus innelåst i garasjen til en av naboene rundt kl 02-03 på natten 28.12.19. Fikk ikke hentet henne ut før kl 08:30, da naboen lå å sov da jeg fant henne 😅 men nå er hun ihvertfall endelig hjemme igjen, tusen takk for alle gode råd❣#kattelykke ❣

Kartposisjon


Del