Helt svart hannkatt var savnet i Nordre Follo

Annonse-ID: 91027 | Område: Søndre Skrenten | Var savnet: 08.04.2020 | Oppdatert: 11.04.2020 22:32
Del

Navn
Lille p
Var savnet
08.04.2020
Område
Søndre Skrenten (Nordre Follo)
Adresse
Søndre Skrenten 38, 1410 KOLBOTN
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Helt svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Inge bestemte kjennetegn annet enn at han er helt svart.

Historie

Bare få dager etter at vi adopterte nydelige Lille P, så har han klart å snike seg ut av et vindu som vi trodde sto så vidt på gløtt i låst posisjon, men som desverre var mulig å vippe ut akkurat nok til at han klarte å snike seg ut.. Helt tragisk :(
Lille P er helt svart og 6 mndr gammel, så han er fortsatt en liten katt.
Han var trygg, leken og menneskevant i fosterhjemmet han kom fra, men det var skummelt å komme til nytt hjem og han gjemte seg hele tiden i rommet han befant seg på.
Han har aldri vært ute og er heller ikke ordentlig kjent med huset vårt og omgivelsene, så dette gjør det enda mer skremmende med tanke på å finne ham igjen. Han er redd, men glad i mat så vi håper han finner tilbake til favorittmaten - tunfisk.
Vi har satt ut fangstbur og krysser alt vi har for at han vender tilbake til oss.

Vi er helt knust over å ha mistet vårt nye familiemedlem, det er tungt å ta innover seg at vi ikke gjorde en god nok jobb med å sikre ham, men vi håper så inderlig at noen andre der ute finner ham om ikke vi klarer det.

Enden på visa

Vi klarte endelig å fange vår lille pus i kveld (påskeaften) utenfor huset etter iherdig innsats over flere dager. Påsken og pusen er reddet! 😻

Kartposisjon


Del