Brunspettet/ hvit hannkatt var savnet i Bergen

Annonse-ID: 92204 | Område: Elvebakken, Minde | Var savnet: 24.05.2020 | Oppdatert: 05.06.2020 21:53
Del

Navn
Timi
Var savnet
24.05.2020
Område
Elvebakken, Minde (Bergen)
Adresse
Elvebakken 9, 5067 BERGEN
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, annet
Farge
Brunspettet/ hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Venstre øye er noe brunflekket. Han har hvite poter foran. På bakbena er leggene hvit. Pelsen under buken er også hvit. 2 floker på venstre side er ikke synlig fremtredende, men føles lett når man stryker ham langs siden.

Historie

Vår venn, 8 år gamle Timi, kom ikke inn til frokost mandag 25.05.20. Som vanlig spiste han kveldsmaten ca kl 2200 søndag kveld og gikk deretter ut (katteluke) sammen med sin venninne Lizzy. Mandag morgen satt Lizzi på kjøkkenet og ventet på frokosten, men Timi var ikke til stede. Han kom ikke i løpet av dagen heller. Heller ikke tirsdag. Nå er det tirsdag kveld og det regner. Timi er ikke begeistret for regn så nå burde han i hvert fall kommet inn. Han har for tiden 2 relativt store floker i pelsen på venstre side. Han er av rasen Maine Coon, er chippet og kastrert. Han er normalt litt sky overfor fremmede mennesker.
Han bor i Elvebakken på Minde og er selvsagt veldig savnet av Lizzi og resten av familien.
Han har 7 års erfaring i boligområdet som nå er under ombygging for bl.a. Bybanen.
Opplysninger om vår venn kan gis til Kåre Brakstad, telefon 909 99 374

Enden på visa

Hørte katteluken ble benyttet natt til 5. juni og der ga Timi beskjed om at han var kommet hjem og var veldig sulten. Gleden var stor og Timi kunne ikke unngå å legge merke til begeistringen og oppmerksomheten han fikk. Jeg merket fort at han var blitt ganske tynn, som om han ikke hadde spist på lang tid. Tenker at han muligens har vært ufrivillig innesperret. Uansett, han er tydelig henrykt over å være hjemme igjen. Han følger meg som en veldressert hund og vil at vi skal være sammen hele tiden.
Takk for publiseringen på nettet.

Kartposisjon


Del