Svart, svart/brun hannkatt var savnet i Laksevåg

Annonse-ID: 94942 | Område: Gravdal | Var savnet: 16.08.2020 | Oppdatert: 27.10.2020 10:57
Del

Navn
Rocketroll (tidligere jay hos kattens vern)
Var savnet
16.08.2020
Område
Gravdal (Laksevåg)
Adresse
Gravdalslien 13, 5165 LAKSEVÅG
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Svart, svart/brun

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Han er lang og slank og glatthåret. Håret er kort og svart. Han er nesten 3 år. Han er blandingsrase adoptert fra kattens vern, men
kan se ut som en helsort Bengal i kroppen og i lynnet. Ellers har han noen få hvite hårstrå på brystkassen og litt mindre hår ved ørene. Han skinner brunt i solen og har nysgjerrig personlighet, samtidig som han er litt sjenert og redd for fremmede.

Historie

Rocketroll har i sommer begynt å gå ute hver dag, og har kommet heim hver dag inntil søndag 16.08.2020. Det er uvanlig at han har vært vekke mer enn ett døgn, men tenker hele tiden at han kommer tilbake. Har vært ute å lett, men mtp at han er svart og katt er det veldig vanskelig! Har lagt ut bilder av han på savnet sider på Facebook, har fått en del respons uten at det er han.

Enden på visa

Vi fikk ett tips om en katt som lignet beskrivelsen av vår katt, leide kattefelle og fikk låne en chip-leser. Vi satt kattefelle i området han var blitt sett og 8 timer senere hadde vi han i hus :) Sjekket også chip for å være helt sikker! :)

Kartposisjon


Del