Svart og hvit hannkatt var savnet i Nordre Follo

Annonse-ID: 95709 | Område: Tårnåsen | Var savnet: 15.09.2020 | Oppdatert: 08.10.2020 16:45
Del

Navn
Felix
Var savnet
15.09.2020
Område
Tårnåsen (Nordre Follo)
Adresse
1413 TÅRNÅSEN
Rase
Katt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Lang, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Felix er relativt liten til å være en fullvoksen hannkatt, men det kompenseres noe av at han er langhåret. Har også lange værhår og øyenbryn. Han har på seg et mørkegrønt flåtthalsbånd. Felix er chippet og har en øretatovering hvor det står "ID".

Han mjauer sjelden, men hvis han gjør det er det som regel en nokså lys og svak mjauing. Unntaket er når han treffer på andre katter, da kan han hevde seg litt mer.

Han kan være skvetten, men er også en sosial katt som kan finne på å gå bort til fremmede, så fremt de er rolige. Har et litt "snikete" ganglag.

Historie

Felix har vært borte siden kvelden 15. september. Han er relativt ny i området. Det har hendt han har vært borte lenge før, men aldri mer enn to døgn. Han er egentlig vant til både bymiljø og landlige omgivelser, men siden han er relativt ny her er vi redd han har gått seg bort.

OPPDATERING 05.10: Felix ble muligens observert utenfor The Well torsdag 01.05. Han kan dermed befinne seg i Sofiemyr-området.

Enden på visa

Etter mer enn 3 uker dukket Felix opp på rett sted og ble tatt hånd om av en omtenksom dame som leverte han til dyreklinikken, som ringte oss.

Kartposisjon


Del