Svart hannkatt var savnet i Bærum

Annonse-ID: 96911 | Område: Bærums Verk | Var savnet: 10.11.2020 | Oppdatert: 16.11.2020 22:28
Del

Navn
Salem
Var savnet
10.11.2020
Område
Bærums Verk (Bærum)
Adresse
Malmgruvebakken 8, 1354 BÆRUMS VERK
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Svart

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Han er helsvart med noen hvite flekker - En på brystet, en i buken av magen og hvite tåtipper på bakpotene. Han har på seg en lilla sele med tilsvarende lilla bånd hengende på sela.

Han er nokså sosial og uredd til vanlig, men kan kanskje være på vakt nå. Han er kjempesnill, kosete og håndterbar. Det er mulig å løfte han opp uten problemer. Vil han ned prøver han bare å sno seg ut.

Historie

Har nylig flyttet inn i en hybel her og da jeg skulle ta han med meg inn så kom han seg løs og løp vekk fra gårdsplassen, over til naboen og mot baksiden av hagen deres. Dette var rundt kl 11, tirsdag den 10 november. Bak huset deres er det berg og kratt som fører ned til et annet nabolag. Han har fortsatt på seg sitt lilla seletøy med tilsvarende bånd hengende på. Jeg har lett og lett rundt omkring i dette krattet og håper han ikke sitter fast her.

Enden på visa

Han kom springende og mjauende til meg da jeg kom ut av bilen i kveld! Uten bånd, så gudene vet hva som har skjedd og hor han har vært de siste dagene. Godt å ha han tilbake 🥰❤

Kartposisjon


Del