Svart og hvit hannkatt var savnet i Stavanger

Annonse-ID: 97110 | Område: Buøy Ring | Var savnet: 21.11.2020 | Oppdatert: 23.11.2020 15:15
Del

Navn
Zorro
Var savnet
21.11.2020
Område
Buøy Ring (Stavanger)
Adresse
Buøy Ring 20B, 4077 HUNDVÅG
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Svart og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Zorro har svart hake og svart hale og rygg og svart oppå hodet og noe nedover øynene, svart noe også ned på sidene av kroppen. Han har hvitt bryst og hvite bein, noen få svake nesten usynlige svarte pelsprikker på de hvite beina. Et av bakbeina har mye svart på innsiden.

Historie

Zorro ble jaget av en liten katt rett utforbi her, men de har vært nær hverandre før så det ville vært litt rart om den lille katten har jaget Zorro utenfor territoriet sitt, men det kan ha skjedd. Zorro har vært innekatt helt til for ca to uker siden og har derfor kun blitt kjent med ca 2 nabohus. 2-3 nabohus ekstra vekk og Zorro kan ha kommet seg bort. Jeg håper jo selvfølgelig han kun gjemmer seg fordi han er en redd katt som er redd fremmede og andre katter. Nå har han vært borte siden kl. 14.30 og det er helt klart at noe har skjedd med ham, enten er han redd og gjemmer seg eller så er han bortkommen fra territoriet rundt her. Håper han ikke er skadet. Zorro er 4 år gammel, svart og hvit, ingen halsbånd og ingen mikrochip. Han vil frese hvis fremmede nærmer seg, derfor er det viktig å vite at han ikke er en hjemløs katt, men har et hjem. Han er en katt som gjemmer seg under senga hvis noen ringer på døra. Jeg har gjort 4 søk idag, en da det var lyst, de tre andre da det var mørkt, jeg sto 10 minutter på hvert sted jeg lette , spesielt der det var mye buskas og veldig mørkt, ropte ofte, ristet med snacks, lyste så godt jeg klarte med lommelykten, men uten resultater. Det blåser kraftig så det er vanskelig å høre noe. Hvis noen ser han så ber jeg deg om å kontakte meg.

Enden på visa

Etter enda et søk og rop begynte jeg rope tett inntil garasjer gjentatte ganger, og jeg sto stille opptil 5-10 minutter som vanlig på alle plassene og stedene jeg ropte, for et sted måtte jo katten være og det var rart den ikke kom når jeg ropte da den hadde vært borte i ett døgn. Den må jo være sulten og redd. I naboens garasje begynte en katt å mjaue desperat og fortvilet da han hørte meg og jeg gjenkjente stemmen til Zorro. Stakkars liten satt fast bak en planke og noen svære traktorhjul. Heldigvis kjente jeg noen andre naboer ved siden av og de ringte ekteparet som eide garasjen. Ekteparet var reist bort men var så snille og behjelpelige og ga oss koden til garasjen og etter mye søk med lommelykten der inne fikk jeg til slutt øye på Zorro, men det tok tid, for han satt skjult ganske lenge. Det var vanskelig å se ham da han satt bak masse skrot og ting og tang. Jeg visste ikke om han var i virkelig var i garasjen eller i vedboden ved siden av garasjen. I vedboden var han ikke og ikke der smutthullet på taket var heller, var ikke nedi eller inni der. Inne i garasjen var han jammen alikevel fordi han satt så gjemt. Ekteparet var som sagt reist bort før Zorro kom inn i garasjen så det var litt rart. Men det må være smutthullet som leder fra toppen av siden av garasjen, et eget rom uten tak ved siden av selve garasjen. Der har nok Zorro sannsynligvis hoppet ned og kommet seg såvidt gjennom enda et smutthull inn til garasjen og der satt han dermed bak planken og alt skrotet. Jeg måtte grave ham ut fordi skrotet var veldig tungt ( klarte ikke løfte det tilbake ) og det var masse ting og tang. Han klarte smyge seg mer og mer ut under alt langs veggen og til slutt fikk jeg fatt i ham og løftet ham ut. Zorro var redd, men like fin, ingen skader. Håper han ikke gjør noe slikt igjen stakkars, det var et skikkelig uvær her disse to dagene så jeg syntes så synd på ham. Hjemme fikk han mat og kos og var seg selv igjen. Ikke gi opp etter mange søk. Hadde jeg ikke gått så mange søkerunder og lytt ekstra mot garasjene og hadde ikke Zorro begynt å bli så forvilet hadde han kanskje ikke blitt funnet før ekteparet kom hjem eller om katten i det helt tatt hadde kommet seg ut.

Kartposisjon


Del