Grå, beige og hvit hunnkatt savnet i Trondheim

Annonse-ID: 99254 | Område: C. J. Hambros vei 7B | Savnet: 02.04.2021 | Oppdatert: 03.04.2021 22:00
Daniel Nordvik 92349335

Navn
Ada
Savnet
02.04.2021
Område
C. J. Hambros vei 7B (Trondheim)
Adresse
C J HAMBROS VEI 7 B, 7072 HEIMDAL
Rase
Katt
Kjønn
Hunn, sterilisert
Pels
Kort, skilpaddemønstret
Farge
Grå, beige og hvit

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Ada har to såkalte "sokker" på baklabbene som er hvite, så er hun helt hvit på brystet. Det som gjør Ada litt unik utseendemessig er at hu har to forskjellige farger i ansiktet. Er for det meste grått men går en tjukk beige stripe over, rundt og under hennes høyre øye.
Dette er en pus som er veldig skeptisk på andre mennesker enn meg som er med hu hver eneste dag, men har hun feks gjemt seg inne i en garasje, bod etc så er det ingen problem å gå frem til hu selv om hun kan virke redd. Ada har aldri bitt eller kort. Hun liker ikke å bli løftet, da hun blir sprellete å syns det er ekkelt. Hun har en veldig fin og skilpaddemønstret pels

Historie

Ada har vært lite ute etter adopsjon i november 2020 da hun har vendt seg på huset samt menneskene hu omgår. De få gangene vi har vært ute i vår har hu gått rundt bena mine eller ligget på platten å kosa seg i sola. I går skulle hun for første gang få prøve seg litt alene. I det vi gikk ut så gikk jeg inn for å hente en skål med mat til pus så hun kunne spise mellom utforsking og lek. Da jeg kom ut øyeblikket senere var pusen borte. La merke til noen ferske potespor i snøen seint på kvelden 02.04 etter det er det ingenting. Har vært å satt ut kattedoen samt viftet med posen med favorittsnacksen. Ingen spor etter hu å nå vil jeg bare få hu hjem, opp i sofaen å gi a masse kos.

Kartposisjon


Daniel Nordvik 92349335