Sort (og litt grått) hannhund savnet i Vågå

Annonse-ID: 99905 | Område: Lalm | Savnet: 27.04.2021 | Oppdatert: 02.05.2021 23:50

Navn
Tano
Savnet
27.04.2021
Område
Lalm (Vågå)
Adresse
Brekkevegen 119, 2682 LALM
Rase
Hund, Goldendoodle
Kjønn
Hann
Pels
Kort, ensfarget
Farge
Sort (og litt grått)

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Han er ca 30 kg tung. Han er klipt, med varierende hell, så han kan se litt rufsete ut. Han har en "vorte" oppe på hodet, venstre side, og en liten en på bakparten. Han har en noe misfarget fortann. Tano har også en noe stiv gange, og er litt preget av alderen. Han går på kortison for irriterte bronkier, og uten den kan han hoste og harke endel.

Han er chippet, men akkurat nå finner vi ikke id-nummeret. Hos kennel (DHH) var han registrert som Asterix, men lyder kun navnet Tano.

Historie

Tano gikk ut for å tisse morgenen 27/4, kl.0815. Det er fast rutine å rusle rundt på åkeren hver morgen. Det samme var det denne morgenen. Han kastet opp rett før han gikk, så når jeg så han var ferdig med runden sin, og gikk opp fra åkeren, var jeg inne i ca 7 min.for å vaske opp etter ham. ( Det var helt "normal" oppkast, noe det hender han gjør, fordi han spiser på så mye rart uti skogen og slikt.) Når jeg kom ut igjen var han søkk vekk. Vi har en vei ned til Brekkevegen, som er nærmeste hovedvei her, på 500 m. Vi begynte å lete rundt her med en gang, fordi vi skulle på jobb. Når vi ikke fant ham ganske fort, kontaktet vi folk vi viltnemda, politi og veterinær. Siden det har det blitt søkt vidt og bredt her i området, - så her er det nærmest gjennomsøkt. VI har også hatt kadaverhunder her, men ingen hunder har fått ferten av ham.

Kartposisjon