Sort hannkatt var savnet i Sandefjord

Annonse-ID: 99970 | Område: Dølebakken 14B | Var savnet: 02.05.2021 | Oppdatert: 05.05.2021 10:42
Del

Navn
Loke
Var savnet
02.05.2021
Område
Dølebakken 14B (Sandefjord)
Adresse
Dølebakken 14b, 3215 SANDEFJORD
Rase
Katt, Huskatt
Kjønn
Hann, kastrert
Pels
Kort, tofarget
Farge
Sort

Beskrivelse av utseende og kjennetegn

Helt sort bortsett fra hvit haletipp og noen få hvite hår på brystet. Han har små "tufter" på ørene og er en ganske svær katt på over 6 kg.

Historie

Savnet katt i Dølebakken/Åsen.
Hannkatten vår har vært ute maks 2 timer av gangen før i går. Han er 5 år gammel og var innekatt fram til mars da vi hadde bodd en stund i ny bolig. Han har alltid holdt seg ganske nær huset, så blir bekymret når han ikke kommer når vi roper og han har vært borte siden ca kl 21 2. Mai.
Vi bodde i Sandefjord sentrum før i leilighet ca 700m fra der vi bor nå, og selv om han kun var ute på balkong der kan det jo hende han har gått den veien. Hvis noen ser ham hadde det vært fint om de kunne ringe. Han er chippet og kastrert.

Enden på visa

Hunden til naboen over veien fant katten under terrassen for nesten to døgn siden og prøvde å klore seg ned dit. I går morges fant naboen annonsen min på nettet og ringte meg og brannvesenet hjalp til med å lage én åpning og vi lagde to til. Katten var vettskremt og turte ikke komme ut så lenge det var mye trafikk, men kl 2 på morgenen da jeg gikk tilbake en siste gang for natta kom han ut selv. Han er sliten og medtatt, men i ganske god form for en katt som satt fast under en terrasse i halvannet døgn. Hvis ikke det hadde vært for hunden hadde han kanskje ikke blitt funnet, for han lå så musestille selv når de dyttet på ham med en pinne via sprekk i gulvet at de trodde han var død!

Kartposisjon


Del